Кариерно развитие в България – информационна среща

Кариерно развитие в България – информационна среща

Търсите кариерно развитие?

Искате да израствате професионално?

Знаете ли какво предлага пазара на труда в България?

Министерството на труда и социалната политика в сътрудничество с Посолството на Република България в Лондон, организират информационна среща за млади български специалисти и студенти. На нея ще бъдат представени тенденциите на пазара на труда, възможностите за кариерно развитие и актуалната икономическа ситуация у нас.

На събитието ще присъстват заместник-министърът на труда и социалната политика, Посланикът на Република България в Обединеното кралство, ръководителят на Службата по трудови и социални въпроси към Посолството, както и представители на Агенцията по заетостта и МТСП.

Темите, които ще обсъдим ще дадат повече яснота и осведоменост относно текущото състояние на трудовия пазар. Ще получите повече информация за възможностите за стартиране и продължаване на професионална реализация в България, за да може да вземете информирано решение за завръщане в родината.

Дори да не планирате реализация в България, на коктейла след срещата ще имате възможността да поставите въпросите, които Ви вълнуват и бихте желали да обсъдите.

Очакваме Ви на 26 март, 18:00 часа, в хотел Радисън Блу в Глазгоу, зала Finnieston Lounge, адрес: 301 Argyle Street, Glasgow, G2 8DL.