Активиране на имейл за предстоящите на 2 април 2023 г. парламентарни избори

Активиране на имейл за предстоящите на 2 април 2023 г. парламентарни избори

Уважаеми сънародници,

 

Във връзка с предстоящите на 2 април избори за народни представители, бих искал да ви информирам, че вече е активен мейлът, на който може да изпращате своите предложения относно местоположението на съответната избирателна секция (до 7 март съгласно чл. 13 (3) от ИК), както и да заявите желание за участие в СИК.

Мейлът е:   IzboriNS23UK@mfa.bg

Използвам случая отново да изразя своята благодарност към всички, които отделяйки от времето си добросъвестно участват в изборния процес. Благодарение на вашите усилия през последните 2 години успешно бяха проведени избори на четири пъти! Без вашето активно участие, провеждането на изборите без сътресения нямаше да е възможно. Няма да е възможно и този път, затова отново разчитаме на вашата подкрепа!

В този контекст и в изпълнение на чл. 22, ал. 2 от ИК отправям официална покана за съдействие към всички организации на българските граждани в Обединеното кралство.

Благодаря предварително за вашата подкрепа и съм уверен, че за пети пореден път заедно отново ще успеем да проведем успешно изборите през април!

 

С уважение,

Посланик Марин Райков