ОБЯВЯВАНЕ НА 3-ти ОКТОМВРИ ЗА НЕПРИЕМЕН ДЕН ЗА КОНСУЛСКА СЛУЖБА

ОБЯВЯВАНЕ НА 3-ти ОКТОМВРИ ЗА НЕПРИЕМЕН ДЕН ЗА КОНСУЛСКА СЛУЖБА

Уважаеми  Сънародници,

 

Във връзка с участието на служителите от Консулска служба на Посолството в подготовката и провеждането на изборите за народни представители на 02 октомври 2022г.(неделя), като лица определени да участват в транспортните схеми за предаване/получаване на изборни книжа и материали, както и като държавни представители   и членове на Секционни избирателни комисии, която дейност продължава и ги ангажира и в деня след изборния  ден, бихме искали да ви уведомим за следното:

Датата 03 октомври 2022г. (понеделник), денят след провеждане на изборите за народни представители на 02 октомври 2022г. (неделя),   се обявява за неприемен ден за граждани в Консулската служба на Посолството на Република България в Лондон.

Като се извиняваме за причиненото неудобство информираме, че всички гражданини, които са имали предварително записан час за заверка на документи и/или за подаване на заявление за издаване на български личен документ на датата 03 октомври 2022г. (понеделник),  може да се явят за на друга дата, по техен  избор, в приемното време на  Консулска служба от 09.00 до 13.00 часа в периода от 04 октомври 2022г. до 30 ноември 2022г.