10 юни 2024г., понеделник, е неприемен ден за консулската служба

10 юни 2024г., понеделник, е неприемен ден за консулската служба

Уважаеми  Сънародници,

 Информираме Ви, че поради участието на служителите в Консулска служба на Посолството в подготовката и провеждане на изборите за народни представители и за членове на Европейския парламент от България на 09 юни 2024г. (неделя), като лица определени да участват в транспортните схеми за предаване/получаване на изборни книжа и материали, както и като държавни представители   и членове на Секционни избирателни комисии, която дейност продължава и ги ангажира и след провеждането на  изборния  ден,  за следното:

Датата 10 юни 2024г. (понеделник), деня след провеждане на изборите за народни представители на 09 юни 2024г. (неделя),   се определя за неприемен ден за граждани на Консулска служба на Посолството на Република България в Лондон.

 

ANNOUNCEMENT

 The Consular Section of the Embassy will be closed for the public on 10 June  2024, Monday, due to the participation of the consular staff on 09 June 2024, Sunday in  the organization  of Bulgaria’s Parliamentary Elections and election for the Members of the EU Parliament